Известие
Collapse
No announcement yet.
ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА ЕЛ.
Collapse
X
-
Модула за светлините, прозорците и централното е зад жабката. Една бяла кутиика с две големи букси. Препоръчвам ти да си вземеш цялата кутиика от някоя морга заедно с кабелите. Предполагам за Алфа 147 говориш? Аз лично 156 без халогени не съм виждал.
Тази кутиика е умна кутиика и за това ти препоръчвам да си я набавиш оригиналната която примерно като си пуснал халогените и след това изгасиш колата при следващо палене не се пускат отново. Демек не ги помни, че са включени. Много готино решение против забравяне, че са включени може да ти спести неприятности с полицаите. Иначе ако си го направиш сам с обикновен ключ трябва да си ги спираш сам.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от shpicarkata Покажи съобщениеМоля за малко помощ.Предварително се извинявам защото сам почти сигУрен че не трябва да пускам нова тема но съм много затруднен.с инсталацията на фарове за мъглал.Значи монтирал сам ги на бронята сложил сам си и второто копче.интересува ме сега имали си инсталация или трябва да пускам нова.според мене трябва да има до някаде защото има място със бушони.чел съм че има някаде реленце но ме интересува след него ли трябва да пускам жиси до халOгенките или....... прEдварително благодаря на отзOвалите се
Сега на въпроса Ви, ако до предният ляв фар (страната на водача) има куплунг значи инсталация съществува.
Между двата халогена има свързващ кабел който минава под бронята в най-изпъкналата и част. Този кабел е с три куплунга, два за халогените и един който е към куплунга за който споменах по-горе. Куплунгите са различни и не могат да се объркат местата им (системата е дурако-устойчива). Моят съвет е първо да проверите дали зад левия фар, от общия сноп кабели има свободен куплунг. Ако има значи всичко си е на мястото и е plug&play
Comment
-
Ми пооогледай се колега отпред за кабелите,другите колеги вече конкретно те упътиха.Алфа 156 без халогени има и ако несе лъжа са от първите модели и са на 1.6 мотора,че на по-големите мотори несъм виждал да нямат но може и на други да няма.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от shpicarkata Покажи съобщениеизвинявам се за правописа и щом съм помолил за помощ значи уважавам всички във форума.ALFATA e 156 и заводско е без тази екстра.В снопа които е отляво няма букса всички кабели отиват към фаровете и мисляче към перката а кабел в бронята нямам.Ако някои може да ми каже от каде да пусна захранването и да търся ли уригинално реле което предполагам се слага зад жапката и изобщо как да продължа с инсталацята.
На твое място бих ги вързал с един +, едно ключе, и нещо от сорта, но това си е моето мнение......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от shpicarkata Покажи съобщениеМоля за малко помощ.Предварително се извинявам защото сам почти сигорен че не трябва да пускам нова тема но съм много затруднен.с инсталацията на фарове за мъглал.Значи монтирал сам ги на бронята сложил сам си и второто копче.интересува ме сега имали си инсталация или трябва да пускам нова.според мене трябва да има до някаде защото има място със бушони.чел съм че има някаде реленце но ме интересува след него ли трябва да пускам жиси до халугенките или....... придварително благодаря на отзувалите се
По принцип трябва да има пуснати жици - ако ги има куплунзите за халогените, значи има
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеИзвинявай, ама с тоя правоопис срамиш отбора и марката
По принцип трябва да има пуснати жици - ако ги има куплунзите за халогените, значи има
но от там накадеLast edited by shpicarkata; d.m.y г., 22:05.
Comment
-
Първоначално публикувано от shpicarkata Покажи съобщениене мисля че въпроса ми е за правописа,а още повече какво общо има тои с отбора и марката. но все пак мерси че се включи (положително) А жици има куплунзи също
но от там накаде
А колкото до правописа - ами хубава марка и кофти правопис звучи зле все пак
Comment
-
Първоначално публикувано от shpicarkata Покажи съобщениеок.значи сложил съм фаровети,копчето,а релето каде е,какво да търся.Под жапката имам една синя и 1 жълта букса а над тях има нещо сигурно реле незнам.та от куплонга излизат много жици дали някои знае коя точно по ред и стълб да мога да ги проследяМНОГО МЕРСИ ЗА ПОМОЩА НА ВСИЧКИ
Започни да пишеш на български!
Comment
-
Първоначално публикувано от shpicarkata Покажи съобщениеоправих се мерси
Comment
Comment